Sunday, November 17, 2013

Wer braucht ein Visum für Vietnam?

By ton tu  |  7:47 PM

Visum till Vietnam behövs om du tänkt stanna i landet längre än 15 dagar, eller saknar utresebiljett från landet. Om din vistelse i Vietnam är 15 dagar eller mindre samt att du kan visa upp en flygbiljett ut ur landet, så behöver du inte visum.

Ett turistvisum ger dig möjligheten att stanna i Vietnam i 30 dagar och en månad till efter förlängning på plats i Vietnam.

På denna webbplats kan du läsa mer om visum till Vietnam. Välj ovan vilken typ av visum du vill ha mer information om. I spalten till höger har vi även sammanställt svaren på de vanligaste frågorna som finns angående visum till Vietnam.

Lycka till och ha det så kul i Vietnam!

Author: ton tu

One month single

8 USD
(stamp fee: 25 USD)
1 month staying
entry & exit one time


Apply visa

Support : info@vietnamimmigration.com

Recent Articles

TOP